“Jag bär ett barn för andra”: Uppenbarelser från en surrogatmamma

26-åriga Olga Medvedeva är gravid, men hon kommer aldrig att se detta barn och kommer inte att plocka upp. Hon är en surrogatmor. Varför valde Olga ett sådant jobb?

”Jag födde den första dottern när jag var arton. Födelsen passerade lätt, och jag insåg att det inte skrämmer mig, snarare inspirerar mig till och med. Vid den tiden visste jag att du kunde tjäna på surrogatmoderskap, när jag såg på TV. Och sedan dess har denna tanke inte släppt mig.

Jag växte upp i Rostov-on-Don, i en stor familj, med tre systrar och en yngre bror. Pappa var borta när jag var sju. Mamma har aldrig gifte sig sedan dess. Det fanns deras egen ekonomi, kycklingar, gäss, till och med getter. Jag studerade på en musikskola i en flöjtklass och drömde om att spela i orkestern.

Vid sjuttonårsåldern gift. Han var tre år äldre, bara återvände från armén. Vi hade en dotter. Det fanns inga pengar och deras bostäder, de kom ut som de kunde. En gång erbjöd jag honom en idé med surrogatmoderskap. Sa att detta skulle hjälpa till att lösa våra ekonomiska problem. Men mannen vridde bara fingret mot templet.

Och sedan blev jag gravid igen. Födelsen av den andra dotter förvärrade situationen, hennes man var ständigt inte hemma, familjen blev inte intresserad av honom. Och jag lämnade. Jag bestämde mig för att det var bättre att vara ensam med två barn i armarna än med honom. Det första året efter skilsmässan arbetade jag på morgonen en sjuksköterska, på eftermiddagen på en barnbarn, på kvällen tvättade jag golven i skolan i närheten. I slutet av dagen drog knappt benen. Tjänade cirka 30 tusen per månad. Mamma och syster, med vilken vi var särskilt nära, hjälpte till att sitta med barn, men stödde inte pengar: hon födde barn – för att mata och klä dem själv borde själv.

Jag var 21 år, jag började återigen tro att jag kunde tjäna mycket pengar om jag blev surrogatmor. Delade planer med mamma och syster. Syster sa att jag är galen, att detta bara händer på bio. Mamma avskräckte inte: din rätt, bestämmer du. Och jag bestämde mig. Varför, sitta hemma under goda förhållanden, inte tjäna?

Jag började leta efter surrogatmoderskapsbyråer. Det finns få av dem i Rostov-on-Don, och de erbjuder en liten betalning, jag hittade rätten i St. Petersburg och gick. Men det första försöket var misslyckad, som de kommande tre: embryona slog inte rot, och den sista graviditeten frös i femton veckor. Nu tror jag att orsaken till dessa misslyckanden är pengar, då var de i första hand för mig, jag gillade med dem. Önskan att tjäna överlappning allt. Tjäna för att äntligen flytta ut från mamma för att leva på egen hand. Jag tänkte inte på något annat.

Men kuratorn från byrån var olycklig, vi förbannade, och efter en frusen graviditet och rengöring bestämde jag mig: Det är allt, nog! Återvände hem och övergav detta företag, som det verkade då, för alltid. Men sex månader senare såg jag reklam på internet: Moskva representativa kontor för den kinesiska byrån erbjöd gynnsamma förhållanden. Jag ringde, räknade inte riktigt på något: försöket är inte tortyr. Det visar sig – bra. Det kommer inte att fungera – det betyder inte ödet.

Jag klarade framgångsrikt testerna och gick till Moskva med ett lätt hjärta, och efter att ha överfört embryot, jag inte nervös och försökte inte, som tidigare, att ligga upp dagen upp och ner så att det skulle bifogas så snart som möjligt. Och allt visade sig – testerna visade en hälsosam graviditet. I nio månader flyttade mina barn och jag till Moskva. Byrån gav oss en bra lägenhet i det nya området. I grannskapet bodde samma surrogatmödrar som jag.

Graviditeten fortsatte lätt. Det enda jag fruktade är att besöka köpcentra och gå ner i tunnelbanan. Vad händer om en terroristattack? Jag var fortfarande orolig i de sena stadierna att jag skulle gå någonstans och börja föda på vägen.

Jag sa till barnen: Min mamma har Lyalchkas mage, som en bra farbror bad honom att föda. Och för detta kommer han att ge oss mycket pengar, och vi kommer att köpa ett stort hus på dem och många leksaker.

En gång pratade jag med honom i telefon med hjälp av en översättare: han ville se till att jag lever under goda förhållanden. Jag visade honom en video av lägenheten och hörde honom aldrig igen. Jag vet att många surrogatmödrar berättar för sina barn att de har blindtarmsinflammation eller att de är dödliga, men jag tror att det är bättre att förklara. Ingen besvärlighet från det faktum att jag inte bär mitt barn, jag kände inte. Och i januari 2020 födde hon en frisk kinesisk pojke.

Det var inte hemskt: Jag gick till sjukhuset med tanken att jag var väl gjort, jag skulle hantera det. Jag hade inte möjlighet att titta på barnet, han togs omedelbart och tog på bordet med sidorna. Jag hörde honom gråta. Sedan tog https://www.flashthat.com/aktenskapskontraktet-populara-kvinnliga-namn-och/ de mig till avdelningen, och det var i barnavdelningen. Jag antar att jag inte skulle vilja se honom. Inte för att jag var rädd för att bli bifogad: Jag behövde det bara inte. Jag visste i förväg vad jag skulle. Strax före utskrivningen från sjukhuset kom en notarie till mig, jag undertecknade alla dokument och fick en avgift – 1 miljon rubel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *